TRAJECTEN

Wil je een waardevolle investering in jezelf dan zijn de volgende trajecten wellicht wat voor jou:

Ontdek jouw eigen wijsheid en de kracht van het zelfhelend vermogen in jezelf.

Krijg in een traject van 6 sessies inzichten in wat jouw lijf jou te zeggen heeft en creëer een blijvende bewustwording en vertrouwen in jezelf.
Een gratis intake van 30 minuten 6 sessies van 75 à 90 minuten. Heb je al een losse sessie gedaan? Dan wordt het bedrag van de losse sessie verrekend met het totaalbedrag. 3 maanden geldig
€ 630,-

 

Onderhoudstraject:

Massage als onderhoud van lichaam en geest.
11 sessies van 75 à 90 minuten en de 12e gratis 16 maanden geldig
Massage(therapie) is een uitstekende manier om in verbinding te blijven met jezelf. Kies voor regelmatig contact met jezelf en ervaar hoe zich dat terugbetaald in jouw dagelijks leven. Weer even alles nalopen en even de puntjes op de I. Dat zorgt ervoor dat je je top blijft voelen.
Gratis intake van +/- 20 minuten bij eerste sessie.
12 massagesessies van 75 à 90 minuten
Heb je al een losse sessie ondergaan? Dan wordt het bedrag van de losse sessie verrekend met het totaal bedrag van dit traject.
€ 1.100,-

 

Duo Coaching/Massagetherapie:

Ervaar de combinatie van twee verschillende therapeuten en technieken.
5 + 5 sessies van 75 à 90 minuten 14 maanden geldig
Duo Coaching/massagetherapie
Duo coaching, wat houdt dat in? Naast het ontvangen van massagetherapie behandelingen word je daarnaast ook gecoacht. Hoe ? Dat kan per persoon verschillen. We maken dit traject helemaal voor jou op maat.
Wat er ingezet kan worden is onder andere EMDR, hypnotherapie, massagetherapie en andere vormen van lichaamswerk zoals bijvoorbeeld ademtherapie. Dit alles is afhankelijk van jouw hulpvraag en doelen en wat jij wilt bereiken. jou speelt. We maken het traject dus helemaal op maat en we zetten in wat nodig is.
De combinatie van holistische massage , coaching en andere werkvormen door twee verschillende therapeuten met elk hun specifieke kwaliteiten en de onderlinge kennisdeling, maken dat de behandelingen meer diepgang hebben, je
sneller bij de essentie, of kern komt en je je uiteindelijk wezenlijk anders gaat voelen. Zo ervaar je minder psychische en lichamelijke klachten, verhoog je jouw weerbaarheid, kom je in balans en ontwikkel je het vermogen om de regie over jouw leven in eigen handen te nemen.
Dit alles onder 1 dak, in de praktijk in Leende
€ 1.100,-

 

1 jaar traject:

Wil je echt een transformatie ondergaan? Jezelf leren kennen, weten wat je behoeften zijn, wat je leuk vind, waar je energie van krijgt, hoe je in je kracht komt te staan, grenzen wil leren stellen en deze (ook voor jezelf) kunt hanteren en nee kunt leren zeggen? Kortom, ben je toe aan de 2.0 versie van jezelf? Twijfel dan niet en kies voor het jaartraject. Iedere 14 dagen een afspraak met daarin onder andere coaching, massagetherapie, EMDR, mindfullness en wat maar nodig is om jouw doelen te behalen. Een intensief traject waarin je jezelf echt leert kennen en enorm kunt groeien. Dit alles voor jouw op maat gemaakt! Geen standaard verhaal, maar toegespitst op jouw verhaal, jouw behoeften en wensen. Durf jij het aan? Het zijn 25 tot 30 bijeenkomsten van anderhalf tot 2 uur. Intake van 30 min gratis, boek ”Not just a diary” kado.
1 jaar geldig.
€ 3.000,-

 

Bij al deze trajecten geldt dat er een deel vergoed kan worden door de zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Hoeveel dit bedrag is per sessie, is per verzekeraar verschillend. Check daarom eerst uw polis.