Wellness Behandelingen

Ontspannings Massage

Ontspannen, willen we dat niet allemaal in deze tijd van drukte, hectiek en stress! Daarom is een ontspanningsmassage een massage die vooral werkt op het welbevinden. Dus geen harde en pijnlijke manipulaties maar meer zachte strijkingen en knedingen die ervoor zorgen dat u heerlijk kunt genieten van deze weldaad. We werken met aromatische oliën om de beleving nog completer te maken. Zowel lijf en geest komen tot rust en u voelt zich als herboren!

Choco Massage

Chocolade massage is ook heerlijk om eens te ervaren. Chocolade is niet alleen lekker, het is ook goed voor onze huid! Een massage met chocolade is dus pure verwennerij.
De (warme) cacao bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, en beschermende werking. De minerale zouten met hun herstellende werking en de looistof met zijn afslankende werking.
Verder zorgen bepaalde stoffen in de cacao ervoor dat het lichaam endorfinen aan gaat maken. Deze werken in de eerste plaats pijn onderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie. De chocolade massage is een massage die je vertroetelt!
Bij een behandeling van een half uur wordt de achterkant van het lichaam behandeld. Eerst wordt de rug gemasseerd, dan volgt een pakking. De rug wordt bedekt met folie zodat alle werkzame bestanddelen van de chocolade goed in de huid kunnen dringen. Ondertussen worden de benen gemasseerd.
Aan het eind van de behandeling wordt de chocolade verwijderd met heerlijk warme lavendel kompressen. Genieten dus!
Bij de behandeling van 1 uur krijgt u bovendien een gezichtsmasker van chocolade en terwijl dit masker intrekt krijgt u als toetje nog een voetmassage. Ook leuk om kado te doen!

Hotstone Massage

Hot Stone massage is HOT!! Zowel de temperatuur van de stenen als de populariteit van de massage.
Er wordt een serie van hete lava-basalt stenen (ongeveer 45 graden celcius) op verschillende delen van uw lichaam gelegd terwijl u gelijktijdig op een ander deel van uw lichaam met deze hete stenen gemasseerd wordt. De warmte van de stenen dringt diep in uw lichaam waardoor een nog diepere ontspanning ontstaat. Dit moet je echt een keer meegemaakt hebben. Het is in één woord geweldig!

Duo-Trio-Quattro Massage

Wil je eens SAMEN genieten van een heerlijke massage? Dat kan!
Masaka biedt de mogelijkheid om met 2,3 of zelfs 4 mensen tegelijkertijd een super heerlijke massage te ondergaan
Wil je iemand eens verrassen met een origineel cadeau? Kom dan eens met je vrienden, vriendinnen, moeder, dochter, je grote liefde of je bijna liefde naar Masaka.
Onze professionele masseurs staan voor u klaar!