Samenwerking
Gidi, voedingscoach bij Masaka.

Gidi Jacobs

Voedingscoach
Gidicoaching

Door persoonlijke begeleiding en een plan op maat ga ik jou laten stralen, vanbinnen en buiten.

Eigenlijk geef ik jou alle tools om je eigen voedingscoach te worden. Zodat je mij niet meer nodig hebt om gezond en vol levenslust te worden en te blijven!

Klankschalen avond bij Masaka. massage met klankschalen

Susan Johannes

Even voorstellen: mijn naam is Susan Johannes en geef met liefde de Klankschalen-meditatie bijeenkomsten in Leende samen met Karin,

inmiddels alweer een paar jaar met heel veel plezier.

Sinds december 2017 mag ik u welkom heten bij Masaka met mijn praktijkkwaliteiten voor iedereen.

U kunt een afspraak maken voor:

guashatherapie, klankschalenmassage, duurzaam definitieve ontharing dmv enzymen(vrouw/man), warme kruidenbuidelmassage op u afgestemde biologische kruiden en nog veel meer zie mijn website

Wij organiseren geregeld informatiedagen en leuke acties.

Aanmelden kan via mijn e-mail.

osteopate Kim bij Masaka

Kim van der Veen

Osteopathie baseert zich op het concept dat de mens een anatomische en fysiologische eenheid is. Structuur en functie beïnvloeden elkaar wederzijds via bloedvaten, zenuwen, lymfe, spieren en het skelet. Deze systemen werken samen om het lichaam gezond te houden of om een ziekte te lijf te gaan. Functioneert een deel van het lichaam niet goed, dan beïnvloedt dat ook de rest. Een osteopaat benadert het lichaam daarom als één geheel.

psychotherapie door Anneke, samen werkend met Masaka

Anneke Notermans

Klinisch Psycholoog
Psychotherapiepraktijk Notermans

Mijn naam is Anneke Notermans en ik heet u van harte welkom op de website van mijn praktijk. Ik overleg graag met u wat ik voor u kan betekenen. De praktijk biedt zowel binnen Generalistische Basis GGZ als Specialistische GGZ behandeling voor volwassenen vanaf achttien jaar. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts nodig.

Mindfullness training door Mariska

Mariska Baauw

Mindfulness
De Open Ruimte

Overal hoor je de term mindfulness tegenwoordig. Maar wat is het nou precies? In het hier en nu aanwezig zijn, je aandacht leren richten in dit moment, maar hoe doe je dat dan? In de mooie ruimte van Masaka geef ik met veel plezier introductie workshops en trainingen mindfulness.

Wil je meer lezen over wat mindfulness inhoudt en over wie ik ben, kijk dan op mijn Website!

Geen Afbeelding

Iveta Husanova

Yoga

Hier komt nog een korte introductie