Therapeutische massage behandelingen

Massagetherapie

Tijdens een holistische massage therapie sessie wordt je gemasseerd met als doel lichaam en geest weer in balans te brengen.
Mensen komen vaak binnen met fysieke klachten. Ze zien die klacht als een op zichzelf staand iets. Echter, dat een fysieke klacht directe invloed heeft op de geest en anders om weet men vaak niet.
We zijn de gehele dag met ons hoofd bezig en vergeten vaak dat de psychische stress die we opdoen directe gevolgen heeft voor de lichamelijke gezondheid. Je lichaam en je geest zijn één geheel en reageren dus op elkaar.
Tijdens een therapeutische sessie is het doel niet het wegmasseren van de klacht maar juist het voelen en het je bewust worden van wat jouw lichaam je te zeggen heeft. Zo begint een behandeling met een lichaamsbewustwordingsoefening. Ik zal je vragen stellen die je dieper bij je gevoel brengen zodat je bij jouw kern uitkomt. Dit kan gepaard gaan met emoties, herinneringen, beelden geuren kleuren etc.
Ik zal je opzoeken, uitnodigen, confronteren en uitdagen om naar jezelf te gaan kijken om zo je hoofd en je lijf weer in harmonie te brengen! Het geeft je nieuwe inzichten en daarmee kun je dan in je eigen tempo aan de slag om zo voorgoed af te rekenen met die klachten.

Coaching

Bij Masaka kun je niet alleen terecht voor therapeutische massages maar ook voor Coaching.
Indien je behoefte hebt aan een luisterend oor, een klankbord of spiegel, wanneer je wilt dat er iemand met je mee kijkt, meedenkt of letterlijk een eindje met je mee oploopt, dan ben je bij Masaka aan het juiste adres.
Wanneer je niet langer onzeker wilt blijven, je gebrek aan eigenwaarde achter je wilt laten en jij je kracht weer wilt hervinden, maak dan een afspraak voor een Coaching sessie!

Triggerpoint Behandeling

Triggerpoints zijn spierknopen. Afvalstoffen in de spieren die klachten veroorzaken. Het vreemde van triggerpoints is dat deze op een heel andere plaats in het lichaam kunnen zitten dan waar de klacht zich uit. Bijvoorbeeld een pijnklacht in arm of hand kan veroorzaakt worden door een triggerpoint op de rug. Een triggerpoint behandeling is een zeer efficiënte, doeltreffende manier om lokaal deze spierknopen aan te pakken. Een behandeling die je ook zelf kunt leren toepassen waardoor je nog sneller resultaat zult boeken! Triggerpoint Behandeling is uitermate geschikt bij verschillende (chronische) klachten zoals CANS klachten, tennisarm, rugklachten, nekklachten, knieklachten, whiplash, hoofdpijn, migraine, oorsuizen, fibromyalgie etc.